Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

6 výhľadov z kopcov pohoria Tribeč

Dátum: 24.01.2023
Autor: Obecný úrad
Počet videní: 557
6 výhľadov z kopcov pohoria Tribeč

6 výhľadov z kopcov pohoria Tribeč

https://www.batovany.sk/6-vyhladov-z-kopcov-pohoria-tribec/?fbclid=IwAR1gCuApCXlqF3WSlgzB0Xbrtw-43rsbchVy-xOd5RbTkIXo5M6N0p8QF7c

Krásno

Kopec s názvom Chríb je obohatený o pekné výhľady a aj exkurz do histórie. Nachádza sa priamo nad hlavnou cestou, ktorá nijako neruší výhľad na krajinu pred nami. Bonusom k pekným výhľadom je aj voľne prístupný ďalekohľad, ktorý nám doslova priblíži kopce náprotivných pohorí. Opevnený areál kostola, ktorý sa tu tiež nachádza je udržiavaný, tak ako aj zvyšné priestranstvo na kopci. Priamo k nemu vedie nová asfaltová cestička a z vrcholu sa vám naskytne krásny výhľad na dolinu stredného Ponitria a Topoľčany na západe alebo scenériu pohoria Tribeč na východnej strane. Nový prístrešok vie poskytnúť priestor pre schovanie sa v daždi, prípadne príjemné posedenie si v rámci turistiky ak týmto miestom prechádzate. Nezabudnite sa na tomto mieste pokochať okolitou krajinou a výhľadmi, ktoré sa tu núkajú.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.